Region Dalarna

Kontakta oss

Du som bor i Dalarna

Du som är har remiss för neuropsykiatrisk utredning från BUP, habiliteringen eller vuxenpsykiatrin i Region Dalarna är välkommen till oss inom ramen för vårt avtal med Region Dalarna.

Vi erbjuder neuropsykiatriska utredningar som görs av våra erfarna psykologer och specialistläkare inom psykiatri. Utredningarna görs sammanhållet och med hög kvalitet. Vi har ett småbarnsteam som är specialiserade på utredningar av små barn, ett skolbarnsteam samt ett vuxenteam.

Vi har vår mottagning på det nya sjukhuset i Sala. Välkommen att kontakta oss på 08-650 90 65, eller vardadmin@insideteam.se Ansvarig på barnsidan: leg psykolog Christina Tysk: christina.tysk@insideteam.se, ansvarig på vuxensidan: leg psykolog Martina Bouveng martina.bouveng@insideteam.se

Du som bor i andra regioner än Dalarna

Du som är har remiss för neuropsykiatrisk utredning från BUP, habiliteringen eller vuxenpsykiatrin kan ha möjlighet att söka till oss via det sk Riksavtalet. Välkommen att kontakta oss för att höra hur just du/ ditt barn kan komma vidare.

Välkommen att kontakta oss på 08-650 90 65, eller vardadmin@insideteam.se Ansvarig på barnsidan: leg psykolog Christina Tysk: christina.tysk@insideteam.se, ansvarig på vuxensidan: leg psykolog Martina Bouveng martina.bouveng@insideteam.se