Aktuellt

Senaste från oss

Telefontider i sommar  

Vår telefon är öppen för att lämna meddelande som vanligt. Vi ringer tillbaka måndag-fredag 8.30-12 och 13-15.

För akuta frågor hänvisar vi till 1177.

Vi önskar alla våra patienter, samarbetspartners och kollegor en fin och vilsam sommar!

Ny portkod på Inside Team Odenplan

Ring 08-650 90 65

Första linjen

På grund av stort inflöde av remisser och sökande har vi för närvarande långa väntetider till kontakt/behandling inom Första Linjen. För att hantera detta har vi för tillfället begränsat mottagandet till att endast gälla de barn och ungdomar som redan är inskrivna i våra verksamheter inom ADHD, Första Linjen och barnmedicin på Barnläkarna i Täby centrum BUMM och Barnläkarna Vallentuna BUMM.

Oro? Depression? Ångest? Konflikter?

Se våra psykoedukationsfilmer här:
Depression
Ångest
Konflikter

Om flickor med ADHD och Autism

Gå in och lyssna på podden Barnpsykologerna där vår psykolog Christina Tysk berättar om flickor med ADHD och autism.

Lyssna här

Råd till barn och unga som studerar hemma

Är du hemma och har distansundervisning? Har du svårt att hålla en bra struktur på dagen? Tycker du det känns ovant? Tråkigt? Ensamt? Meningslöst? Läs här vad som kan vara bra att tänka på och hur du kan må bra under denna ovanliga tid.

Läs mer

Information med anledning av Covid-19

Vi följer noggrant riktlinjerna för hur vi ska arbeta för att du som patient vi som personal på bästa sätt ska skydda oss mot smitta. Nedan ser du våra åtgärder och vad vi vill att du som patient ska tänka på.

Läs mer

Ny avgift vid uteblivet besök / sent återbud

Från och med 1 september 2020 kostar alla uteblivna/ sent avbokade besök 400 kr, oavsett typ av besök eller vilken vårdgivare man skall träffa.

Inside Team fick den bästa utvärderingen!

Inside Team fick den bästa utvärderingen av alla leverantörer som skolpsykolog inom avtalet med Stockholms Stad.

Läs mer

Årets julklapp

I år stödjer Inside Team Stockholms Stadsmissions arbete för att he utsatta familjer i Stockholm en bättre jul. Alltför många barn i Stockholm lever i utsatthet.

Det kan exempelvis handla om fattigdom eller osäkra boendeförhållanden. Coronakrisen har gjort det än svårare.

Nu öppnar Inside Team Täby Centrum

Den 1 september 2020 slår vi upp portarna för våra nya mottagning i Täby Centrum. Vi välkomnar alla gamla och nya patienter dit. Inledningsvis tar vi emot patienter inom Första Linjens psykiatri (0-17 år).

Vi finns på Biblioteksgången 10, Roslagsbanan, station Täby Centrum. 08-650 90 65.

ADHD-utredningar i Södertälje (4-17 år)

Inside Team genomför ADHD-utredningar på Södertälje Sjukhus/ Södertälje Sjukhus BUMM. Remiss via skolan. För mer information är du välkommen att ringa 08-650 90 65 / mejla vardadmin@insideteam.se

NP-utredningar för vuxna via Riksavtalet och fritt vårdval

Nu har vi korta väntetider på neuropsykiatriska utredningar av vuxna (18 år och uppåt). Vårt erfarna team av psykiatriker och psykologer genomför en sammanhållen och kvalitetssäkrad utredning på plats på vår mottagning i Stockholm.

Läs mer här om hur du kommer till oss. Välkommen!

Läs mer

Skolpsykolog i Stockholms Stad

Inside Team har nytt avtal med Stockholms Stad gällande skolpsykologer. Avtalet trädde i kraft den 1 augusti 2019 och gäller samtliga grund- och gymnasieskolor i Stockholms stad.

Välkommen att höra av dig till emma.supanich@insideteam.se eller via telefon 08-6509065

Välkommen till vår medicinmottagning för ADHD upp till 17 år Vasastan

Vi arbetar inom ramen för Täby och Vallentuna BUMM och tar emot patienter upp till 18 år som är skrivna i Stockholms län, med ADHD-diagnos. Mottagningen är på Kungstensgatan 46 i, T-bana Rådmansgatan/ Odenplan. Välkommen att kontakta vår vårdadministration via mejl vardadmin@insideteam.se eller på telefontid måndag-fredag, kl. 9.30-10.30 på telefonnummer: 08-410 924 20

Privat läkarmottagning för unga vuxna och vuxna

Nu startar vi en privat läkarmottagning för unga vuxna och vuxna (från ca 15 år). Vi erbjuder bla ADHD-medicinering och ADHD-utredning. Läkarkontakt vid lindriga till måttliga psykiatriska problem (nedstämdhet, sömnsvårigheter, oro, ångest, stress) Psykologkontakt kan erbjudas. Dessa besök är privata och har en besöksavgift.

Välkommen att kontakta oss via vardadmin@insideteam.se för mer information och tidsbokning