Senaste från oss

Mamma och dotter som ligger i en koja och läser

Ny portkod på Odenplan

Ring 08-650 90 65 för att få den. Du kommer få sms inför ditt besök med ny kod (om du lämnat ditt mobilnummer). Du kan mejla vardadmin@insideteam.se eller din psykolog eller sjuksöterska. fornamn.efternamn@insideteam.se

Öppettider i påsk

Mottagningen är stängd fredag 29 mars tom 1 april och öppnar åter 2 april igen. Återbud kan lämnas på telefon. Det går bra att mejla till vardadmin@insideteam.se. Vi önskar alla en fin påskhelg!

En korg med påskägg på en gräsmatta.

Dela din vårdupplevelse med oss!

Vi på Inside Team strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster för att ge dig den bästa möjliga vårdupplevelsen. Nu har du möjligheten att hjälpa till genom att dela din åsikt med oss.

Efter avslutad behandling eller utredning uppmuntrar vi dig att fylla i vår enkät. Ditt svar är anonymt och kommer endast att användas för att utveckla vår verksamhet.

Klicka här för att komma direkt till enkäten!

Mottagningen i Sala nu öppen

Du som kommer på remiss från BUP, Habiliteringen eller vuxenpsykiatrin med frågeställning ADHD/ ADD/ Autism är välkommen till oss på vår mottagning i Sala. Vi tar även emot privata patienter. Mejla oss på vardadmin@insideteam.se eller ring på 08-650 90 65

Vuxna: martina.bouveng@insideteam.se

Barn: christina.tysk@insideteam.se

Vi skickar kallelser via Kivra

Du som har Kivra får din kallelse via Kivra. Så håll utkik där. På så sätt får du kallelsen snabbare och den kan inte komma bort. Det är dessutom miljövänligt. Är du över 16 år kan du ha Kivra.

Läs mer här

Vi på Inside Team är vänföretag till Rädda Barnen 2024.

Vi är med och stöttar Rädda Barnens arbete för att fler barn ska få leva, leka och lära i trygghet. Var med du också! Tillsammans kan vi skapa en bättre värld för ännu fler barn. Läs mer på raddabarnen.se.

Två glada barn som leker

Nytt avtal med Region Dalarna

Nu kan du som patient, barn eller vuxen, komma till oss för neuropsykiatrisk utredning. Avtalet gäller dig som kommer på remiss från BUP, habiliteringen eller vuxenpsykiatrin i Dalarna. Vi har vår mottagning på det nya sjukhuset i Sala.

Vi välkomnar vår nya sjuksköterska Emma till oss

Nästa vecka börjar vår nya sjuksköterska Emma hos oss. Hon kommer att arbeta på vår ADHD-mottagning och med vårdadministration.

Vi har nu hittat vår nya vårdadministratör!

Vi vill tacka för alla trevliga ansökningar och önskar att vi hade kunnat anställa fler.

Nu söker vi nya kollegor till vår trevliga och kompetenta psykologgrupp

Nu söker vi dig leg psykolog till vår mycket trevliga psykologdrivna verksamhet.

Läs mer här

Vårdgarantin återinförs för neuropsykiatriska utredningar inom Region Stockholm efter att ha varit pausad.

Dyslexiutredningar, minnesutredningar och neuropsykiatriska utredningar har en vårdgaranti på 90 dagar i Region Stockholm (men ingår inte i den nationella vårdgarantin). Innebörden av vårdgaranti till utredning 90 dagar är att utredningen ska påbörjas senast 90 dagar efter det att beslut om utredning tagits inom den specialiserade vården som har utredningsuppdraget.

Läs mer här

Köerna till BUP och vuxenpsykiatrin växer runt om i landet. Vi sänker priserna och ökar tillgängligheten.

Vi sänker våra marginaler för att möjliggöra för fler att slippa stå i kö till utredning och behandling. Våra specialistläkare och legitimerade psykologer genomför neuropsykiatriska utredningar enligt nationella riktlinjer och vårdprogram. Vi använder moderna tester och metoder. För dig som reser till oss finns möjlighet till att genomföra vissa delar digitalt. Efter utredning finns möjlighet till psykologisk och medicinsk behandling. Våra privata patienter och familjer ska inte behöva betala mer än vad regionen ersätter oss med. Varmt välkomna till vår trevliga mottagning vid Odenplan i Stockholm.

Läs mer här

SKILLS – gruppbehandling för dig med ADHD/ADD

SKILLS är en utbildning och gruppbehandling som riktar sig till unga med diagnos ADHD/ADD. Utbildningen passar bra för dig som vill lära dig mer om din diagnos och få verktyg som kan underlätta din vardag. Under träffarna får du träffa andra barn och ungdomar med ADHD/ADD.

Välkommen till Inside Team Privat

Står du i lång kö till utredning? Vill du komma till ett erfaret utredningsteam med specialistläkare och psykolog? Saknar du remiss till utredning? Välkommen att kontakta oss för att komma privat till oss.

Läs mer

Inside Team inleder samarbete med Hedda Care

From februari 2023 tar Inside Team emot patienter som är listade på Hedda & Hector vid Hötorget (Stockholm), både barn och vuxna, inom ramen för Första Linjen/ psykologstöd. Du behöver remiss från vårdcentralen. Läs mer på Hedda Cares hemsida här.

Inside Team stödjer UNHCR i Ukraina

Inside Teams bidrar till UNHCRs arbete med att hjälpa invånarna i Ukraina genom vintern.

Vi erbjuder KBT för vuxna via Täby Centrum Doktorn

Inside Team och Täby Centrum Doktorn samarbetar inom psykologisk behandling (KBT) för patienter från 18 år.

Läs mer

Nu startar vår första SKILLS-grupp

SKILLS är en utbildning och gruppbehandling som riktar sig till unga med diagnos ADHD/ADD. Utbildningen passar bra för dig som vill lära dig mer om din diagnos och få verktyg som kan underlätta din vardag. Under träffarna får du träffa andra barn och ungdomar med ADHD/ADD.

Läs mer

Inside Team stödjer Ukraina

Bidraget går till Förenta Nationernas flyktingorgan UNHCR

Se bidraget här

Förändringar i Första Linjens psykiatri barn/unga

Vi har under flera år i samarbete med BUMM Täby samt BUMM Vallentuna kunnat erbjuda högt kvalificerad psykologhjälp inom ramen för Första Linjens psykiatri barn/unga. Efter ett beslut i Region Stockholm kommer dock vårt och alla andra BUMMars Första Linjen-uppdrag att upphöra 220531 i sin nuvarande form.

Läs mer

Information med anledning av Covid-19

Vi följer noggrant riktlinjerna för hur vi ska arbeta för att du som patient vi som personal på bästa sätt ska skydda oss mot smitta. Nedan ser du våra åtgärder och vad vi vill att du som patient ska tänka på.

Läs mer

Om du behöver prata

Klicka här för att se organisationer och jourer som kan hjälpa.

Vi söker en PTP-psykolog med start januari 2022

Läs mer här

Välkommen att mejla din ansökan (CV och personligt brev) till PTP-ansvarig Martina Bouveng: martina-bouveng@insideteam.se

Oro? Depression? Ångest? Konflikter?

Se våra psykoedukationsfilmer här:
Depression
Ångest
Konflikter

Om flickor med ADHD och Autism

Gå in och lyssna på podden Barnpsykologerna där vår psykolog Christina Tysk berättar om flickor med ADHD och autism.

Lyssna här

Inside Team fick den bästa utvärderingen!

Inside Team fick den bästa utvärderingen av alla leverantörer som skolpsykolog inom avtalet med Stockholms Stad.

Läs mer

ADHD-utredningar i Södertälje (10-17 år)

Inside Team genomför ADHD-utredningar på Södertälje Sjukhus/ Södertälje Sjukhus BUMM. Detta gäller barn födda 2012 och tidigare. Remiss via skolan. För mer information är du välkommen att ringa 08-650 90 65 / mejla vardadmin@insideteam.se

NP-utredningar för vuxna via Riksavtalet och fritt vårdval

Nu har vi korta väntetider på neuropsykiatriska utredningar av vuxna (18 år och uppåt). Vårt erfarna team av psykiatriker och psykologer genomför en sammanhållen och kvalitetssäkrad utredning på plats på vår mottagning i Stockholm.

Läs mer här om hur du kommer till oss. Välkommen!

Läs mer

Välkommen till vår medicinmottagning för ADHD upp till 17 år Vasastan

Vi arbetar inom ramen för Täby och Vallentuna BUMM och tar emot patienter upp till 18 år som är skrivna i Stockholms län, med ADHD-diagnos. Mottagningen är på Kungstensgatan 46 i, T-bana Rådmansgatan/ Odenplan. Välkommen att kontakta vår vårdadministration via mejl vardadmin@insideteam.se eller på telefontid måndag-fredag, kl. 9.30-10.30 på telefonnummer: 08-410 924 20

Privat läkarmottagning för unga vuxna och vuxna

Nu startar vi en privat läkarmottagning för unga vuxna och vuxna (från ca 15 år). Vi erbjuder bla ADHD-medicinering och ADHD-utredning. Läkarkontakt vid lindriga till måttliga psykiatriska problem (nedstämdhet, sömnsvårigheter, oro, ångest, stress) Psykologkontakt kan erbjudas. Dessa besök är privata och har en besöksavgift.

Välkommen att kontakta oss via vardadmin@insideteam.se för mer information och tidsbokning