Välkommen till Inside Team

Inside Team är en psykolog- och läkarmottagning som erbjuder neuropsykiatriska utredningar, psykologisk behandling (KBT), skolpsykologtjänster samt handledning. Vi har vårdavtal avseende neuropsykiatriska utredningar med flera regioner. I Stockholm samarbetar vi med flera barn- och ungdomsmedicinska mottagningar.

Läs mer om oss

Aktuellt

Information med anledning av Covid-19

Vi följer noggrant riktlinjerna för hur vi ska arbeta för att du som patient vi som personal på bästa sätt ska skydda oss mot smitta. Nedan ser du våra åtgärder och vad vi vill att du som patient ska tänka på:

Läs mer

ÅRETS JULKLAPP

Julsigill stadsmissionen 2020

I år stödjer Inside Team Stockholms Stadsmissions arbete för att he utsatta familjer i Stockholm en bättre jul. Alltför många barn i Stockholm lever i utsatthet.

Det kan exempelvis handla om fattigdom eller osäkra boendeförhållanden. Coronakrisen har gjort det än svårare.

TILLFÄLLIGT STOPP FÖR NYA PATIENTER I FÖRSTA LINJEN

På grund av stort inflöde av remiser och sökande har vi för närvarande långa väntetider till kontakt inom Första Linjen. För att hantera detta har vi för tillfället begränsat mottagandet till att endast gälla de barn och ungdomar som redan är inskrivna i våra verksamheter inom ADHD, Första Linjen och barnmedicin på Barnläkarna i Täby centrum BUMM och Barnläkarna Vallentuna BUMM

Ny avgift vid Uteblivet besök / Sent återbud

Från och med 1 september 2020 kostar alla uteblivna/ sent avbokade besök 400 kr, oavsett typ av besök eller vilken vårdgivare man skall träffa.

Inside Team fick den bästa utvärderingen!

Inside Team fick den bästa utvärderingen av alla leverantörer som skolpsykolog inom avtalet med Stockholms Stad.

Läs mer

Nu öppnar Inside Team Täby Centrum

Den 1 september 2020 slår vi upp portarna för våra nya mottagning i Täby Centrum. Vi välkomnar alla gamla och nya patienter dit.

Inledningsvis tar vi emot patienter inom Första Linjens psykiatri (0-17 år).

Vi finns på Biblioteksgången 10, Roslagsbanan, station Täby Centrum. 08-650 90 65.

Råd till barn och unga som studerar hemma

Är du hemma och har distansundervisning? Har du svårt att hålla en bra struktur på dagen? Tycker du det känns ovant? Tråkigt? Ensamt? Meningslöst? Läs här vad som kan vara bra att tänka på och hur du kan må bra under denna ovanliga tid.Läs mer

ADHD-utredningar i Södertälje (4-17 år)

Inside Team genomför ADHD-utredningar på Södertälje Sjukhus/ Södertälje Sjukhus BUMM. Remiss via skolan. För mer information är du välkommen att ringa 08-650 90 65 / mejla vardadmin@insideteam.se

NP-utredningar för vuxna via Riksavtalet och fritt vårdval

Nu har vi korta väntetider på neuropsykiatriska utredningar av vuxna (18 år och uppåt). Vårt erfarna team av psykiatriker och psykologer genomför en sammanhållen och kvalitetssäkrad utredning på plats på vår mottagning i Stockholm.

Läs mer här om hur du kommer till oss. Välkommen!

Läs mer

Skolpsykolog i Stockholms Stad

Inside Team har nytt avtal med Stockholms Stad gällande skolpsykologer. Avtalet trädde i kraft den 1 augusti 2019 och gäller samtliga grund- och gymnasieskolor i Stockholms stad.

Välkommen att höra av dig till emma.supanich@insideteam.se eller via telefon 08-6509065

Välkommen till vår medicinmottagning för ADHD upp till 17 år Vasastan

Vi arbetar inom ramen för Täby och Vallentuna BUMM och tar emot patienter upp till 18 år som är skrivna i Stockholms län, med ADHD-diagnos. Mottagningen är på Kungstensgatan 46 i, T-bana Rådmansgatan/ Odenplan. Välkommen att kontakta vår vårdadministration via mejl vardadmin@insideteam.se eller på telefontid måndag-fredag, kl. 9.30-10.30 på telefonnummer: 08-410 924 20

Privat läkarmottagning för unga vuxna och vuxna

Nu startar vi en privat läkarmottagning för unga vuxna och vuxna  (från ca 15 år). Vi erbjuder bla ADHD-medicinering och ADHD-utredning.
Läkarkontakt vid lindriga till måttliga psykiatriska problem (nedstämdhet, sömnsvårigheter, oro, ångest, stress) Psykologkontakt kan erbjudas.
Dessa besök är privata och har en besöksavgift.
Välkommen att kontakta oss via vardadmin@insideteam.se för mer information och tidsbokning

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på våra telefontider 08-650 90 65, måndag till onsdag 07.30-16.30 samt torsdag till fredag 07.30 - 11.45. Då vi har många inringande samtal kan telefontiderna i bland ta slut, då kan du ringa igen påföljande dag då det släpps nya tider. Du kan alltid lämna meddelande om återbud, dygnet runt.

För frågor under pågående neuropsykiatrisk utredning eller efter en avslutad utredning ska du höra av dig till ansvarig psykolog. Övriga frågor om kötid, avbokningar/ombokningar, läkarintyg eller frågor om inskickade remisser: kontakta vår vårdadministration via mejl vardadmin@insideteam.se eller på telefon
08-650 90 65
.

Avbokning av besök: Uteblivet/ sent avbokat besök debiteras med 400 kr.

Vi tar inte emot akuta ärenden. Vid akut behov hänvisas till närmaste BUP-mottagning på vardagar mellan kl.8.00 - 16.00, samt till BUP-Akuten på kvällar, nätter och helger. I övriga akuta fall kontakta 1177.

För tjänsteärenden, se kontaktinformation här.

Kontaktuppgifter till
våra medarbetare hittar du här:

Gå till medarbetare

 

 

Inside Team Odenplan
Kungstensgatan 46, 1 tr, 113 59 Stockholm

 

Inside Team Täby Centrum
Biblioteksgången 10, 183 70 Täby

 

Södertälje BUMM
Södertälje Sjukhus, Hus 6, Plan 4

Kontaktformulär

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Hitta till oss

Inside Team Odenplan

Adress: Kungstensgatan 46, 1 tr, 113 59, Odenplan Stockholm

Kollektivtrafik till Odenplan: Närliggande T-banestationer är Rådmansgatan (uppgång Handelshögskolan) och Odenplan (uppgång Odenplan). Närmaste pendeltågsstation är Stockholm Odenplan. Närmaste pendeltågsstation är Stockholm Odenplan.

Bil till Odenplan: Tyvärr är det ont om parkeringsplatser på gatan varför vi rekommenderar kollektivtrafik. Närmaste P-hus är Drottninggaraget (Rådmansgatan 63). Fler parkeringsplatser kan också finnas vid Sabbatsbergs sjukhus.

Hitta till oss

Inside Team Täby Centrum

Adress: Biblioteksgången 10, 183 34 Täby

Kollektivtrafik från Odenplan: Bussar 604, 627, 684. Kommer man med tåget och åker med Roslagsbanan, gå av vid station Täby Centrum.

Bil till Täby Centrum: Det finns gott om p-platser. Läs mer.

Hitta till oss

Södertälje BUMM

Adress: Södertälje Sjukhus, Hus 6, Plan 4

(Väntrum delas med Smärtmottagningen)

Öppettider

Måndag-fredag: 08.00 - 18.00

Våra medarbetare

Tjänster

Neuropsykiatri

Neuropsykiatri

Vi utför neuropsykiatriska utredningar av barn, ungdomar och vuxna från hela landet. Inside Teams erfarna utredningsteam består av barn- och vuxenpsykiatriker och psykologer. Vår mottagning är specialiserad på denna typ av vård och vi genomför årligen ett stort antal utredningar med frågeställningar; koncentrationssvårigheter, impulsivitet, ADHD/ADD, Aspergers syndrom, autism eller begåvningsnivå.

Hur man kommer till oss för utredning varierar beroende på till exempel frågeställning och hemlandsting. För mer information läs nedan. Du är välkommen att kontakta oss via e-post info@insideteam.se eller ringa oss på nummer 08‑650 90 65.

Neuropsykiatri – barn och unga (upp till 17 år)

Information till dig med barn (upp till 18 år) i Stockholm
Vi tar emot remisser med frågeställning ADHD/ ADD från skolans elevhälsa/ skolhälsovård. Har du ett barn där du upplever problem med koncentration, impulsivitet, inlärning, kontakta ditt barns skola och diskutera igenom dessa frågor och olika insatser som är lämpliga. Blir det aktuellt med en utredning är det skolan som skickar remissen. Ni är då välkomna till oss via våra samarbeten med barn- och ungdomsmedicinska mottagningarna i Täby och Vallentuna. Utredningarna äger rum på vår mottagning nära Odenplan i Stockholm. För mer information är du välkommen att kontakta christina.tysk@insideteam.se (leg psykolog, ansvarig NP Barn). Du kan även nå oss via 08‑650 90 65 eller vardadmin@insideteam.se.

Information till dig som arbetar inom Elevhälsan på skolor i Stockholm
Vi tar emot remisser med frågeställning ADHD/ ADD från skola (elevhälsan/ skolhälsovården) genom våra samarbeten med barn- och ungdomsmedicinska mottagningarna i Täby och Vallentuna. Utredningarna äger rum på vår mottagning nära Odenplan. För mer information om är du välkommen att kontakta christina.tysk@insideteam.se (leg psykolog, ansvarig NP Barn)

Information till dig med barn under 18 år och som bor utanför Stockholm
Som patient har du rätt att via det fria vårdvalet/ Riksavtalet söka vård i annan region/ landsting. I vissa fall krävs att en bedömning görs av specialistvården (BUP/ HAB). Kontakta oss så hjälper vid dig att veta vad som gäller där du bor. Kontakta oss på 08‑650 90 65 eller maila oss på
vardadmin@insideteam.se. Har du en remiss är du välkommen att skicka den till oss. Adress enligt nedan.

Neuropsykiatri – vuxna (från 18 år)

Information till dig som är vuxen (över 18 år)
Som patient har du rätt att via det fria vårdvalet/ Riksavtalet söka vård i annan region/ landsting. I vissa fall krävs att en bedömning görs av specialistvården (vuxenpsykiatrin). Kontakta oss så hjälper vid dig att veta vad som gäller där du bor. Välkommen att kontakta: martina.bouveng@insideteam.se (leg psykolog Ansvarig Vuxen NP). Du kan även nå oss via 08‑650 90 65 eller vardadmin@insideteam.se. Har du en remiss är du välkommen att skicka den till oss. Adress enligt nedan. Finns ett pågående missbruk kan vi tyvärr inte ta emot för utredning.

Information till vårdgivare

Du som vårdgivare har möjlighet att remittera barn, ungdomar och vuxna för neuropsykiatrisk utredning enligt det fria vårdvalet/ Riksavtalet. Vissa regioner har remisskrav och då ställs särskilda krav på remissen. Vi erbjuder sammanhållna utredningar vid vår mottagning nära Odenplan i Stockholm. Finns ett pågående missbruk kan vi tyvärr inte ta emot för utredning.

Välkommen att kontakta oss: martina.bouveng@insideteam.se (leg psykolog Ansvarig Vuxen NP). Du kan även nå oss via 08‑650 90 65 eller vardadmin@insideteam.se.

Adress för remiss:
Inside Team
Kungstensgatan 46, 1 tr
113 59 Stockholm

KBT/Första Linjen

KBT/Första Linjen (0-17 år)

Vi erbjuder via våra samarbetspartners Täby BUMM och Vallentuna BUMM bedömning, stödsamtal, gruppbehandling samt KBT-behandling inom Första Linjens psykiatri för barn/unga (0-17 år). Vi har mottagningar vid Odenplan och Täby Centrum.

Obs! Alva Sabbatsberg BUMM: Intagningsstopp för egenanmälan/remisser till Alva Psykologi Sabbatsbergs Första linjen- mottagning. Sökande hänvisas till Alva Psykologi Medborgarplatsen eller ngn av Inside teams mottagningar.

Individuella samtal/ behandling
Efter ett första bedömningssamtal erbjuder vi behandling/ stödsamtal till familjer, föräldrar och patienter. För att ställa upp ditt barn på väntelista till Första Linjen-kontakt, kontakta oss på telefon 08-650 90 65 eller mejl vardadmin@insideteam.se. Varje vardag släpps även ”sista-minuten tider” i mån av tillgång.

Gruppbehandling
Vi erbjuder gruppbehandlingen Cool kids, riktar sig till oroliga/ängsliga barn i åldrarna 8 -12 år samt deras föräldrar. För mer information, hör av dig till info@insideteam.se

Psykoedukationsföreläsning för föräldrar
Vi erbjuder föräldrar till barn/ungdomar som står på väntelista för kontakt inom Första Linjen till en psykoedukationsföreläsning. Tema för föreläsningen är oro/ångest, nedstämdhet samt konflikter och kommer innehålla information samt konkreta strategier/råd om nämnda tillstånd. Anmälan sker via telefon till 08-650 90 65, välj knappval 5 (Första Linjen barn/unga) och följ instruktionerna. Observera att föreläsningen endast är för föräldrar, barnet/ungdomen skall inte närvara. Föreläsningarna ges på Inside Team, Kungstensgatan 46, 1 tr.

Privat KBT-behandling (alla åldrar)
Möjlighet finns även att söka privat KBT-behandling för barn, tonåringar och vuxna. Vänligen kontakta mottagningen på info@insideteam.se

Skolpsykolog

Skolpsykolog

Sedan den 1 augusti 2019 är Inside Team upphandlade av Stockholms Stad för skolpsykologtjänster. Välkommen att kontakta skolansvarig leg psykolog Emma Supanich (emma.supanich@insideteam.se) eller verksamhetschef Pernilla Röjdmark (pernilla@insideteam.se). Du kan även ringa oss på 08-650 90 65.

Vi är verksamma som skolpsykologer inom en rad olika skolor i Stockholmsområdet. Som skolpsykologer är vi en del av skolornas elevhälsoteam och samverkar med elevhälsans övriga professioner. Vi erbjuder bland annat handledning och konsultation till skolans personal, genomför psykologiska utredningar och bedömningar av elever samt ger stöd, råd och vägledning till elever och föräldrar. Genom vår kunskap om hur den aktuella vårdkartan i Stockholm ser ut kan vi också vara ett stöd vid etablering av vårdkontakter utanför skolan, till exempel BUP eller Första linjens psykiatri för barn och unga.

Vi verkar hälsofrämjande och förebyggande genom föreläsningar och utbildningsinsatser riktade till elever, personal och föräldrar samt tillför psykologisk kompetens i den övergripande planeringen av elevhälsan.

Vi erbjuder även avgränsade uppdrag inom förskolan, grundskolan, gymnasieskolan och grundsärskolan, såsom basutredningar inför vidare neuropsykiatrisk utredning, begåvningsutredningar, process-/personalhandling och metod-/ärendehandledning med funktionell analys som grund.

Alla våra psykologer som verkar inom skolan har specifik kunskap om neuropsykiatri och kognitiv beteendeterapi (KBT). 

Vänligen kontakta Leg. psykolog Emma Supanich, Ansvarig Skola eller verksamhetschef Pernilla Röjdmark för mer information.

ADHD-medicinering

ADHD-medicinering

Vi erbjuder medicinsk behandling vid ADHD för barn upp till och med 17 år. Vi tar emot både remisser från exempelvis utredande instans och egenanmälan.

Kontakta oss via vardadmin@insideteam.se

Läkarmottagning unga vuxna och vuxna

Läkarmottagning unga vuxna och vuxna

Nu startar vi en privat läkarmottagning för unga vuxna och vuxna (från ca 15 år). Vi erbjuder bla ADHD-medicinering och ADHD-utredning.
Läkarkontakt vid lindriga till måttliga psykiatriska problem (nedstämdhet, sömnsvårigheter, oro, ångest, stress)
Psykologkontakt kan erbjudas.
Dessa besök är privata och har en besöksavgift.

Välkommen att kontakta oss via vardadmin@insideteam.se för mer information och tidsbokning.

Arbeta hos oss

PTP-psykologer

Sedan många år tillbaka har vi ett uppskattat och fullmatat PTP-program på Inside Team. Fokus är barnsidan; utredning och behandling. Vår nya kull för 2020-2021 har just påbörjat sitt PTP-år. Vi öppnar vår ansökan för 2021/2022 under våren 2021 (med inskolning i juni och PTP-start i augusti 2021). Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till vår PTP-ansvariga:

martina.bouveng@insideteam.se

Leg sjuksköterska/vårdadministratör
Tjänsten tillsatt

Som sjuksköterska hos oss är du ansvarig för läkemedelsuppföljning vid behandling av ADHD hos barn och ungdomar. Sjuksköterskerollen hos oss innebär mottagningsverksamhet, telefonrådgivning, remisshantering och vårdadministration (vi arbetar i journalsystemet Take Care). Du arbetar nära våra läkare.

pernilla@insideteam.se

Leg läkare

Vi samarbetar med duktiga och trevlig läkare inom området Neuropsykiatri. Är du barnpsykiater och söker nya utmaningar och vill komma till ett kompetent och trevligt utredningsteam är du välkommen med dina ansökan till verksamhetschef:

pernilla@insideteam.se

Leg psykologer

Vi söker kontinuerligt fler psykologer till vår mottagning. Vi vill att du är leg psykolog med KBT-inriktning, gärna med erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete och psykologisk behandling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i skola och behandling av barn, ungdomar och familjer. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till vår verksamhetschef:

pernilla@insideteam.se

Länkar

Leg. psykolog Anna Backman berättar om neuropsykiatriska utredningar:

https://www.acast.com/barnpsykologerna/neuropsykiatriskutredningvidadhd

Inside Teams barnpsykiater Hjalmar Nowak berättar i podcasten

https://www.acast.com/barnpsykologerna/31.koncentrationsproblemochmedicinering?autoplay

ADHD-center:

 http://habilitering.se/adhd-center

Riksförbundet Attention:

https://attention.se

Gillbergcentrum vid Sahlgrenska akademin

https://gillbergcentrum.gu.se/

Synpunkter och klagomål

Vi tar gärna emot dina synpunkter och eventuella klagomål kring din vård hos oss. Under pågående kontakt hos oss vänder du dig i första hand till den ansvarige psykologen med dina synpunkter, eller till verksamhetsansvarige. Kontaktuppgifter till psykologen får du direkt av henne eller honom. Vår verksamhetschef når du via pernilla@insideteam.se eller om du vill bifoga personuppgifter via brev till Pernilla Röjdmark, Kungstensgatan 46, 1 tr. 113 59 Stockholm. För mer generella synpunkter når du oss på info@insideteam.se

Du kan också i ett nästa steg vända dig till Patientnämnden www.sll.se/verksamhet/halsa-och-vard/Patientnamnden-Stockholm för ärenden där du är i behov av stöd från en opartisk instans. Patientnämnden har tystnadsplikt och kan ge råd och stöd vid framförande av synpunkter och klagomål och vid behov agera länk mellan dig och vårdgivaren.

Om du har särskilt allvarliga klagomål på vården kan du vända dig till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) www.ivo.se/for-privatpersoner/tipsa-eller-anmala-halso--och-sjukvard . IVO utreder från 1 januari 2018 bara särskilda händelser under vissa förutsättningar och där patienten först har varit i kontakt med vårdverksamheten.