Kontakta oss: info@insideteam.se eller telefon: 08-650 90 65

Neuropsykiatri.

ADHD/ADD, autismspektrum, Aspergers syndrom

Välkommen till Inside Teams specialistmottagning inom neuropsykiatri. Hos oss gäller Riksavtalet och Valfrihetsremiss – för alla i landet

Till oss kan du komma för utredning av ADHD, ADD, autism, Aspergers syndrom eller begåvningstestning.

Via Riksavtalet/Valfrihetsremiss är du mellan 0 och 17 år (barn) samt 18 år och därutöver (vuxen) välkommen till oss var än du bor. Beroende på var i landet du bor och den huvudsakliga frågeställningen kan du antingen söka till oss själv eller få remiss från ditt hemlandsting. För närvarande har vi remisstopp/intagningsstopp för att komma som valfrihetspatient via riksavtalet.

I Stockholm har vi avtal med Barnläkarna i Täby Centrum och Barnläkarna i Vallentuna för ADHD-utredning (och Första Linjens psykiatri för barn och unga). För att komma till oss som barn/ungdom behöver du en remiss för utredning från skolhälsovården. Eftersom du som patient/förälder har vårdval kan du själv välja mottagning.

Som privat patient kan du komma till oss via egenanmälan men måste då stå för kostnaden själv.

Vi tar emot patienter från andra län än Stockholm via Riksavtal eller Valfrihetsremiss. För närvarande har vi remisstopp/intagningsstopp för att komma som valfrihetspatient via riksavtalet.

<< Tillbaka

Back to Top